Зареждане

Съдиите порязаха Кай Кара-Франс в битката с Амир Албази

Съдиите порязаха Кай Кара-Франс в битката с Амир Албази
Публикувано на: Юни 4, 2023 в 07:21 ч
Кай Кара-Франс и Амир Албази оглавиха събитието UFC Vegas 74, което се проведе преди малко в Лас Вегас.

Битката между двамата беше в категория муха и продължи всичките планирани 5 рунда. Спокойно може да кажем, че Кай беше с една идея по-добър и активен от Албази, но въпреки това загуби с разделно решение. Кай вкара повече удари и беше по-активен от Амир, който не направи много в тази среща.

В първия рунд Албази пресираше и държеше центъра. Двамата разменяха удари и лоукикове. Албази опита събаряне, но не успя. Във втория рунд видяхме същото. Амир държи центъра, а Кара-Франс не спира да се движи. Албази отново пробва събаряне, но не успява.

В третия рунд Албази беше най-убедителен. Той събори Кара-Франс и опита да го събмитне. По всичко личеше, че Амир ще успее, но Кай се измъкна. В края на рунда Кай обърна нещата в своя полза и вкара граунд енд паунд на Албази.

В последните два рунда Кай беше по-активен от двамата. Той спря опитите за събаряне на Албази, който не показа с нищо, че иска и заслужава победата. Цялата стратегия на Албази беше да дебне за събаряния, които така и не се случиха.

В крайна сметка битката стигна до решение, което изненадващо беше разделно в полза на Албази - (47–48, 48–47, 48–47). Мнозинството от фенове, както и глобалната платформа за съдийство в реално време /  Verdict / са на мнение, че Кара-Франс спечели битката.
















Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес