Зареждане

Съдиите ограбиха Холи Холм в Лас Вегас

Съдиите ограбиха Холи Холм в Лас Вегас
Публикувано на: Май 22, 2022 в 04:59 ч
Бившата шампионка в категория петел на UFC Холи Холм беше ограбена от съдиите в Лас Вегас.

40-годишната американка оглави събитието UFC Vegas 55. Нейна съперничка беше бразилката Кетлен Виейра. Битката им продължи 25 минути и стигна до съдийското решение. Изненадващо решението беше раздвоено в полза на Виейра.

Холм търсеше клинча в битката и точкуваше своята опонентка. Холи записа над 10 минути контрол в клинча. Във втория рунд Холи беше близо до загубата, след като Виейра й приложи хватка за предаване.

По всичко личеше, че Холм ще се предаде, но Кетлен я изпусна. Като цяло стратегията на Холи беше да търси клинч и това й се получи. Остана впечатление, че тя спечели всички рундове, без втория, в който Виейра щеше да я удуши.

В крайна сметка съдиите отсъдиха разделно в полза на Виейра - (47–48, 48–47, 48–47). Глобалната платформа за съдийство в реално време Verdict, споделиха статистика от битката, според която Холм води значително във всеки рунд, без втория.

Социалните мрежи заваляха с критики и почти всички смятат, че Холм беше ограбена, което си е истината. С тази победа Виейра навлиза в серия от 2 поредни победи, а Холм губи серия от 2 поредни победи.

В интервюто след срещата Холи също сподели, че спечелила всички рундове без втория. Какво е мнението ви ?















Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес