Зареждане

Съболезнования към Хабиб от Макгрегър и неговия щаб

Съболезнования към Хабиб от Макгрегър и неговия щаб
Публикувано на: Юли 4, 2020 в 00:00 ч
Конър Макгрегър, който е върл враг на Хабиб Нурмагомедов поднесе своите съболезнования към непобедения шампион. Вчера следобед неговия баща Абдулманап Нурмагомедов почина след дълга борба за своя живот. Наскоро "The Notorious" се изказа неподготвен и сподели, че Хабиб лъже за болестта на неговия баща и всичко било постановка, за да оправдае отсъствието на шампиона от клетката.

Човек винаги трябва да внимава какво говори, защото не се знае какво ни крие бъдещето и нашите думи ще са само в наш ущърб. Към Макгрегър се присъединиха и неговия треньор Джон Кавана, както и неговия съотборник Питър Куили. Ето какво написаха те в социалните мрежи:


Конър Макгрегър: Съболезнования, нека почива в мир Абдулманап Нурмагомедов. Това е загуба на баща, треньор и човек отдаден на спорта.

Питър Куили: Почивай в мир! След последната ми битка в Русия феновете започнаха да ме атакуват, защото победих. Беше страшно и тогава Абдулманап дойде и много бързо оправи нещата. Той изглеждаше чудесен човек.

Джон Кавана: Гений в бойните спортове и вдъхновение за младите. За съжаление ни напусна в своя връх на треньорската дейност. Каква трагедия. Почивай в мир!

Хабиб и Макгрегър се биха през 2018 година във Вегас, където Нурмагомедов победи със събмишън. Преди боя Конър изръси много обиди по адрес на шампиона и неговото семейство. Няколко месеца по-късно Абдулманап покани Макгрегър на гости в Дагестан и сподели, че му прощава за всичко.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес