Зареждане

Ryan Bader: Cheick Kongo симулира, за да се измъкне от загубата

Ryan Bader: Cheick Kongo симулира, за да се измъкне от загубата
Публикувано на: Септември 9, 2019 в 10:56 ч
Качил: DoloR
Ryan Bader не е доволен от своя опонент Cheick Kongo. Двамата бойци споделиха клетката в главната битка на Bellator 226 в Калифорния през изминалия уикенд. "Darth" успя да пренесе битката на земята, където започна да наказва Kongo и му вкара силен удар в окото, а секунди по-късно Cheick се оплака, че е имало бъркане в окото.

Рефера прекъсна срещата и тя беше обявена за несъстояла се, защото Kongo се оплака, че не може да вижда. Двойния шампион обаче е разучил случката и установил, че бъркането е било в носа, а не в окото. Bader критикува своя опонент и сподели, че е симулирал, за да се измъкне от сигурната загуба:



Доминирах през цялата битка и съм готов да го направя отново. Бях на 2 минути от това да победя и той реши да поеме по лесния път. Бръканах му в носа, а не в окото, но той търсеше начин да се измъкне от ситуацията. 

Успях да го сваля с джаб, а след това и с две леши крошета. Ето го бъркането в "окото". Вижте как започва да премигва веднага след бъркането в носа. Това е така и ще се опитаме да го обжалваме.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес