Зареждане

Роуз Намаюнас: По-добре мъртъв, отколкото комунист

Роуз Намаюнас: По-добре мъртъв, отколкото комунист
Публикувано на: Април 13, 2021 в 00:00 ч
Бившата шампионка в категория сламка Роуз Намаюнас ще се бори за свобода в битката си с Вейли Жанг. Двете ще мерят сили на UFC 261, което ще се проведе на 24-ти април във Флорида. Преди години семейството на Роуз бяга от Литва, за да се спаси от комунизма.

Сега тя не е доволна, че се изправя срещу Жанг, която представлява точно червен Китай. Роуз твърди, че е по-добре да си мъртъв, отколкото да си комунист. Бившата шампионка е с рекорд 9-4 в ММА и идва след победа над Андраде.

Тя печели 4 от последните си 5 битки в клетката и ще даде всичко от себе си, за да свали китайката от трона:

Враждебността и подобни неща, това могат да бъдат много мотивиращи фактори в кратки моменти. В действителност влизайки в битка, може би имаше определени съперничества и подобни неща, но винаги държах себе си под контрол. Не съм мразила моята конкуренция и не мразя Жанг. 

Имам чувството, че има за какво да се боря в тази битка и това, което тя представлява. Гледахме един филм за СССР и това ни напомни, че по-добре да си мъртъв, отколкото червен. Не мисля, че е случайно, че Жанг представлява точно това. 

Нямам нищо против нея, но ме мотивира, че ще се боря и за свобода. Имам Христовото съзнание, имам литовска кръв и имам американската мечта. Всички тези неща взимам със себе си в битката.

Ще успее ли Жанг да запази титлата ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес