Зареждане

Роугън: Хабиб е най-велик в историята на ММА

Роугън: Хабиб е най-велик в историята на ММА
Публикувано на: Август 26, 2021 в 04:00 ч
Легендата Джо Роугън смята, че Хабиб Нурмагомедов най-много заслужава да го признаем за най-велик в ММА. Това е една много интересна тема и всеки има свои фаворити.

Трудно е да се каже кой е най-велик, защото всеки боец има своите успехи и върхове в историята. Хабиб никога не даде положителна проба за забранени вещества и има зад себе си 50 чисти проби.

32-годишния боец от Дагестан се оттегли от ММА с рекорд 29-0 в клетката. Той защити титлата си 3 пъти със събмишън над Конър Макгрегър, Дъстин Порие и Джъстин Гейджи. Нурмагомедов загуби само 1 рунд в кариерата си, която беше доста впечатляваща.

По темата за най-велик в историята Роугън сподели своето мнение. Той твърди, че може да приемем Хабиб за най-велик и се обоснова със следното:

Хабиб Нурмагомедов е много, много добър кандидат. Моето мнение е, че Хабиб е най-добрият кандидат за най-великият в историята. Хабиб не загуби битка и почти не загуби рунд. 

Той загуби рунд срещу Конър Макгрегър, но тогава вероятно пазеше енергията си, за да го приключи след това. В крайна сметка Хабиб го приключи. 

Хабиб никога не загази в своя битка. Майкъл Джонсън успя да го удари и е боец, който не получава достатъчно уважение. 

Да, Джонсън имаше тежки загуби, но нокаутира Дъстин Порие с 1 удар. Майкъл беше много опасен и все още е такъв. Джонсън успя да го разклати. 

Хабиб успя да го победи и го унищожи. Приемливо е да кажем, че Хабиб е най-велик за всички времена. 

Кой трябва да е най-велик ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес