Зареждане

Rose Namajunas вярва, че следващата ѝ среща ще е с Jessica Andrade

Rose Namajunas вярва, че следващата ѝ среща ще е с Jessica Andrade
Публикувано на: Ноември 12, 2018 в 08:47 ч
Настоящата шампионка в категория сламка, Rose Namajunas скоро трябва да се завърне обратно в клетката.

Тя не се е била от UFC 223, когато надви Joanna Jedrzejczyk за втори пореден път. Тогава Rose имаше изключително тежка седмица, тъй като преди срещата и Conor McGregor хвъли пазарска количка по буса, в който тя пътуваше. От двубоя насам тя лекува травмите си - както физическите, така и психическите.

"Да, в момента се възстановявам, подготвям тялото си. Работя върху това да стана по-добър атлет като цяло. Опитвам се да подредя живота си. Следпразниците, мисля, че ще мога да започна да мисля за битка."

От последната ѝ среща категорията се е изменла малко или много. Jedrzejczyk се качи в категория муха, за да се бие за титлата там, а Jessica Andrade е вече претендент номер едно.

"Не виждам смисъл да се бия с друг, освен с Andrade. Знам, че иска да остане активна. Ако желае да се бие още веднъж преди да се изправи срещу мен, това е добре. Ако не - ще се радвам да се пробвам срещу нея."

А кога двете ще се изправят една срещу друга зависи изцяло от здравето на Namajunas. Изглежда, че тази година няма да се бие, но е съвсем реалистично да очакваме да защитава титлата си в началото на идната година.

"И преди съм го казвала - обичам да се бия през пролетта и есента. Ще видим как ще се развият нещата."

Когато и да се завърне обаче, Rose вярва, че нещата в категория сламка започват да стават наистина интересни.

"Andrade поразбърка малко работите. Joanna отново се върна към победите, така че и това е интересно. Освен това, Tatiana Suarez започна да вдига шум покрай себе си. В момента единствено обаче съм се съсредоточила върху това да ставам по-добър атлет с всеки изминал ден."

Кой мислите ще спечели срещата между Rose Namajunas и Jessica Andrade?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес