Зареждане

Rose Namajunas все още уплашена след атаката на McGregor

Rose Namajunas все още уплашена след атаката на McGregor
Публикувано на: Септември 5, 2018 в 10:44 ч
Шампионката на UFC в категория сламка Rose Namajunas все още не е преодоляла травмата,  която отключи Conor McGregor през април, когато  нападна автобуса в който бяха част от бойците, които взеха участие в събитието UFC 223.

Rose е била жертва на насилие, като малка и това допълнително е услужнило нещата.  Тогава Dana White сподели, че тя се разтреперила като лист и не беше ясно дали, ще вземе участие в събитието.

Namajunas все пак пребори страха и защити титлата си, но няколко месеца по-късно нейния треньор споделя, че тя все още е уплашена:

Не, тя все още не го е преодоляла и казва, че стоят заключени вкъщи, защото все още са параноични от лудата седмица през април.

Rose не иска много да напуска дома си и когато го прави винаги бърза да се прибере. Тя живее в хубав квартал, но все още се страхува и ходи на терапия.

Не знам дали това беше истинската страна на Conor McGregor, защото той се извини, но не беше много откровено.  Той веднага започна да оправдава своята постъпка, но това мен не ме интересува. 

Правилна ли  беше постъпката на Conor McGregor, която все още травматизира Rose Namajunas ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес