Зареждане

Rory MacDonald: Рундовете бяха равностойни, но трябваше да направя повече

Rory MacDonald: Рундовете бяха равностойни, но трябваше да направя повече
Публикувано на: Октомври 28, 2019 в 08:18 ч
Rory MacDonald загуби титлата си в полусредна категория, след като Douglas Lima го надигра в главната битка на Bellator 232 и спечели турнира в категорията. Бразилеца отново се върна на трона в категорията и спечели 1 милион долара. MacDonald вярва, че рундовете в битката са били равностойни, но той е трябвало да направи повече, за да си тръгне с победата.

Двамата се биха отново 25 минути, но той път бразилеца спечели с доста доминантно решение - (49-46, 50-45, 50-45). Rory е готов за реванш, но вече е свободен агент и ще трябва да преговяря с организацията. Ето какво сподели той след битката си с Lima:


Имах си добрите моменти в битката. Всеки рунд беше доста равностоен. Мисля, че трябваше да вдигна повече оборотите. Чувствам, че имах добри моменти и не трябваше да му позволявам да се възстанови. Дадох му прекалено много свобода, вместо да вдигна оборотите. Чувствах се комфортно в битката. 

Чувствах се уверен, може би по-уверен, отколкото трябваше да съм в точкуването. Просто си изпуснах рундовете. Всеки рунд беше равностоен. Не съм ядосан, но просто ми се искаше да направя малко повече. 

Моя договор с Bellator изтече и ще трябва да се оправим с тази ситуация. Да, няма проблем да се бием пак, ако ми дадат реванш. Поздравления за новия шампион.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес