Зареждане

Rory MacDonald разкри за какво е разочарован от Bellator MMA

Rory MacDonald разкри за какво е разочарован от Bellator MMA
Публикувано на: Октомври 2, 2017 в 08:51 ч

Rory MacDonald разкри своето "разочарование" от преминаването си от UFC в Bellator. Бившият претендент за титлата в полусредната категория на UFC направи дебюта си в организацията през май в Лондон. Там записа победа със събмишън над опасния Paul Daley, а сега го очаква битка с шампиона Douglas Lima.

За съжаление на MacDonald, а и на неговите фенове, има още доста време до следващата му битка, която е планирана за 20-ти януари, 2018.
 
"Споделих от какво съм разочарован при преминаването ми в Bellator. Говорих с президентът на организацията, Scott Coker и му казах, че не съм от тези бойци, които харесват да се бият само по веднъж на година. Искам екшън. Мисля, че той знае това. Иска да подобри нещата през 2018-та и да ме държи зает. Чакам и ще видим. Надявам се да се бия поне три пъти през 2018-та.

При Bellator нещата са малко по-бавни. Те са малка организация, малък екип. Но дават най-доброто от себе си. Сигурен съм, че през 2018-та ще е различно. След като стана шампион, тогава ще е по-интересно. Ще е по-стойностно да се промотира двубой с канадски шампион."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес