Зареждане

Роман Долидзе срещу Марвин Ветори на UFC 286

Роман Долидзе срещу Марвин Ветори на UFC 286
Публикувано на: Декември 16, 2022 в 15:00 ч
Страхотна битка в средна категория обявиха от UFC.

Изгряващата звезда Роман Долидзе получава битка с бивш претендент за титлата в лицето на Марвин Ветори. Двамата ще се бият на събитието UFC 286, което ще се проведе на 18-ти март в Лондон, Великобритания. Победата в тази битка ще вкара Долидзе в топ 5 на категорията.

Ветори е с рекорд 18-6-1 в ММА. За последно той се би с Робърт Уитакър през септември тази година. Марвин загуби с решение и инкасира 2-ра загуба в последните си 3 битки за UFC. Ветори печели 11 от срещите си с приключване, а 6-те му загуби са след решения на съдиите.

През юни 2021 година Марвин се би за титлата с Израел Адесаня. Той загуби с решение след 25 минути в клетката с Адесаня.

Долидзе е с рекорд 12-1 в ММА и е в серия от 4 поредни победи. Тази година беше силна за него и той записа 3 поредни победи с нокаут, които му донесоха бонуси. Роман нокаутира Джак Хермансон в началото на месеца, въпреки че прие с кратко предизвестие.

Той печели 10 от срещите си с приключване. Единствената му загуба е с решение от Тревън Джайлс. Долидзе е бивш шампион на WWFC. Ако се справи с Ветори, тогава може да му дадат шанс за титлата.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес