Зареждане

Рокхолд: Не исках да се бия със Стрикланд, защото е никой

Рокхолд: Не исках да се бия със Стрикланд, защото е никой
Публикувано на: Август 6, 2021 в 11:00 ч
Люк Рокхолд не показва никакво уважение към Шон Стрикланд преди битката им. 36-годишния бивш шампион ще се бие със Стрикланд в средна категория на UFC 268, което ще се проведе през ноември в Ню Йорк.

Рокхолд е в серия от 2 поредни загуби и не се е бил от 2 години. За последно той загуби с тежък нокаут от Ян Блахович, който му счупи челюстта. Люк е с рекорд 16-5 в ММА и печели 14 от срещите си с приключване, а 5-те му загуби са с нокаут.

Той е бивш шампион на UFC и Strikeforce и не спираше да говори, че никой не иска да се бие с него. Люк искаше вълнуваща битка и отказал да се бие със Стрикланд по-рано тази година.

Рокхолд споделя, че Шон е никой и хората не го познават. Дейна Уайт обаче споменал името на Шон в медиите и така искал да окаже напрежение върху Люк. В крайна сметка битката е факт, а Рокхолд критикува президента на UFC и своя съперник:

Мисля, че Дейна Уайт се опита да направи нещата по-трудни, отколкото са. Той го направи, защото аз говорих много за нещата в UFC. Уайт излиза и говори, че ми предложили битка с Шон Стрикланд, а такава всъщност нямаше. Нямаше дата за срещата и дори формално не беше предложена. 

Дейна обаче го каза, защото иска да ми окаже напрежение. Не знам, това просто е глупаво. Те ми предложиха битка с Шон доста отдавна и аз отказах, защото той е абсолютно никой. Това не беше битката, която исках. Нямаше никакъв смисъл, защото никой не го познава. Изобщо не ми пука за него. 

Шон успя да победи Юрая Хол, изглеждаше добре и влезе в топ 10. Това не беше точно битката, която исках, но бойната карта определено беше точната. 

Ще успее ли Рокхолд да победи Стрикланд ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес