Зареждане

Robert Whittaker: Приключвам Israel Adesanya във втория или третия рунд

Robert Whittaker: Приключвам Israel Adesanya във втория или третия рунд
Публикувано на: Август 23, 2019 в 11:03 ч
Качил: DoloR
Безспорният шампион в средна категория Robert Whittaker вярва в себе си и смята, че ще приключи временният шампион Israel Adesanya. Двамата шампиони ще премерят сили в главната битка на UFC 243, което ще се проведе през октомври в Мелбърн, Австралия. "Bobby Knuckles" ще се опита да направи това, което 17 други се провалиха.

Whittaker вярва, че ще бъде този, който ще отнеме непобедения статут на Adesanya и предвижда победа с приключване във втория или третия рунд:


Gastelum успя да го нарани и това означава, че и аз ще го направя. Ще съм честен с вас и ще ви кажа, че ще го нараня. Определено ще търся приключване в битката и го виждам някъде между втория и третия рунд. Не знам какъв смисъл има да говорим траштолк, защото битката вече е близо и след няколко седмици ще се наказваме в клетката. Няма смисъл да го правим и всичко, което казваме е без значение. 

Какво значение има кой, кого ще подкрепя ? В края на краищата ще спечели спорта в Нова Зеландия и Австралия. Това ще бъде най-голямото събитие в бойните спортове в този край на света и се радвам, че съм част от него.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес