Зареждане

Робърт Уитакър: Само аз мога да победя Израел Адесаня

Робърт Уитакър: Само аз мога да победя Израел Адесаня
Публикувано на: Февруари 14, 2022 в 06:00 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Робърт Уитакър смята, че трилогията с Израел Адесаня е неизбежна. Двамата оглавиха UFC 271, което се проведе миналия уикенд в Тексас. Робърт се представи по-добре, отколкото в първата им битка. 

Той обаче отново падна в нокдаун още в първия рунд, както се случи и в първата среща. Уитакър отбеляза няколко събаряния, но в шампионска битка, която стига до решние, за да победиш, тогава трябва да си доминирал. 

Адесаня има вече две победи над Уитакър и планира да се завърне през юни. Негов опонент вероятно ще бъде Джаред Кенъниър, който в Тексас се справи с Дерек Брънсън и го нокаутира тежко.

Уитакър няма да се предава и планира да трупа победи, които да му заслужат трилогия. Пред медиите след събитието Уитакър сподели:

"Честно казано, трета битка между мен и Изи е неизбежна. Аз отново ще победя всеки, който се изправи пред мен. Той също го знае, затова каза „Ще се видим в бъдеще“. 

Не виждам как скоро ще загуби пояса, добър е, добър е. Мисля, че аз съм човекът, който ще го победи. Моята мисия остава същата. Тя е да победя следващия човек пред мен.

Надявам се да стане по-бързо. Предполагам, че има хора, с които първо трябва да се бия. Това са тези бойци, които още не съм победил в първите десет. 

Тогава със сигурност това ме поставя в позиция да се боря отново за титлата, особено като се има предвид колко равностойна беше тази среща."

Ще има ли трилогия ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес