Зареждане

Робърт Уитакър: Никой не очаква да победя Израел Адесаня

Робърт Уитакър: Никой не очаква да победя Израел Адесаня
Публикувано на: Февруари 1, 2022 в 04:00 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Робърт Уитакър знае, че много хора го отписват преди реванша му Израел Адесаня. Двамата ще се бият на UFC 271, което ще се проведе на 12-ти февруари в Тексас.

След като загуби титлата си от Адесаня в UFC 243 през 2019 година, Уитакър спечели три поредни битки и успя да се върне към шанс за златото. Докато възходът на Уитакър обратно към титлата беше впечатляващ, то последните защити на Адесаня бяха доминиращи. 

Винаги има голям натиск, който идва в борбата за световната титла в UFC. Уитакър го приема и не се притеснява от това как феновете възприемат шансовете му в реванша. 

В интервю за MMAJunkie Робърт реши да говори за голямата битка и сподели:

Влизам като аутсайдер в срещата с Израел Адесаня. Това нещо има смисъл. Адесаня вече ме победи веднъж и е шампион в момента. Израел е във възход и вече има победа над мен. 

Част от напрежението върху мен се сваля, защото ще съм аутсайдер. Никой не очаква от мен да спечеля. Никой не очаква от мен да отида там и да го сваля от престола, след като вече ме победи. 

През цялата си кариера обичам да съм аутсайдер. Обичам да влизам там и да се противопоставям на коефициентите. Обичам да влизам в клетката и да опровергавам хората. 

Това ми дава малко допълнително предимство.

Ще успее ли Роби да си върне златото ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес