Зареждане

Робърт Уитакър: Адесаня не е бог и не е чак толкова добър

Робърт Уитакър: Адесаня не е бог и не е чак толкова добър
Публикувано на: Юни 22, 2021 в 13:00 ч
Бившият шампион в средна категория Робърт Уитакър не е впечатлен от Израел Адесаня. Наскоро Адесаня направи реванш с Марвин Ветори и успя да победи след доминация. Израел показа, че е подобрил защитата си от събаряния и не позволи на Ветори да го събаря и доминира на земя така, както направи Ян Блахович.

Адесаня успя да защити титлата си и сега очаква реванш с Робърт Уитакър. Двамата се биха преди 2 години и Адесаня успя да спечели с нокаут във втория рунд, с което свали Уитакър от трона. Робърт успя да се завърне и към днешна дата е в серия от 3 поредни победи. В последната си медийна изява Уитакър захапа Адесаня и каза следното по негов адрес:

Уитакър: В битката с Марвин Ветори видяхме, че Адесаня не е недосегаем. Той е човек като останалите. Израел е боец, който може да бъде ударен. Смятам, че неговото представяне беше на средно ниво. Не се представи средно в лошия смисъл. Той обаче не направи нищо повече от това, което трябваше. 

Адесаня не направи нещо впечатляващо. Той не направи нищо повече от необходимото. Това е добър подход, но не те вкарва в сферата на боговете. Адесаня определено не е бог. Да, той е много добър боец, но не е толкова добър, колкото си мисли, че е добър. 

В социалните мрежи Адесаня реши да отговори на Уитакър и написа следното:

Ако аз не съм чак толкова добър, тогава какъв е Уитакър, след като го победих ?

Кой ще вземе втората битка ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес