Зареждане

Ricardo Lamas нокаутира Darren Elkins в третия рунд

Ricardo Lamas нокаутира Darren Elkins в третия рунд
Публикувано на: Ноември 18, 2018 в 07:18 ч
Ricardo Lamas и Darren Elkins се изправиха един срещу друг в подглавната битка на събитието в Аржентина, което се провежда днес. Двамата са ветерани в спорта и със сигурност ни очакваше страхотна битка. Точно това и ни предложиха Lamas и Elkins битка изпълнена с брутални удари в която Lamas успяваше с малко да вземе предимство. След равностоен първи рунд Ricardo реши да натиска повече и вкарваше здрави удари на Elkins, който имаше аркада и започна сериозно да кърви.


 Lamas вкарваше брутални удари с крака, които сериозно нараниха Elkins и той губеше равновесие. В треетия рунд Lamas отново натиска здраво, а Elkins продължаваше обилно да кърви. Това обаче не спря Lamas, който свали Elkins на земята и започна да му вкарва здрави удари, а кръвта пречеше на Elkins да ги вижда и да се защитава адектватно, което принуди рефера да прекрати срещата 40 секунди преди края на двубоя.


С тази победа Lamas прекъсва серията си от 2 поредни загуби, а Elkins от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес