Зареждане

Рейнир де Ридер накара Абасов да се предаде 2 пъти

Рейнир де Ридер накара Абасов да се предаде 2 пъти
Публикувано на: Февруари 26, 2022 в 00:00 ч
Двойният шампион на ONE Рейнир де Ридер защити титлата си в средна категория. Непобедената звезда от Нидерландия сподели клетката с шампиона в полусредна категория Киамриан Абасов. Двамата оглавиха събитието ONE Championship: Full Circle, което се проведе в Сингапур.

Абасов се надяваше, че ще вземе една от титлите на Рейнир и ще стане двоен шампион, но това не се случи. Още от самото начало на срещата Рейнир пренесе битката на земята. Там той беше в свои води и си играеше с Абасов.

Киамриан не успя да направи нищо, за да се противопостави на своя колега. Във втория рунд Рейнир пак наложи волята си и пренесе боя на земята. Той доминираше напълно и в края на рунда заключи Абасов, който се предаде. За съжаление той го направи след сирената и това не се зачете.

Това обаче беше само началото на края на Киамриан. В третия рунд Рейнир с лекота го свали на земята, след което го заключи и го накара да се предаде. Така де Ридер накара Абасов да потупа два пъти в една вечер.

С тази победа Рейнир остава двоен шампион и запази 0 в своята статистика. Той вече е с рекорд 15-0 в ММА и предизвика шампиона в тежка категория. Абасов от своя страна се разделя със серия от 5 поредни победи и остава шампион в полусредна категория.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес