Зареждане

Renato Moicano: Jose Aldo е легенда, но сега е моето време

Renato Moicano: Jose Aldo е легенда, но сега е моето време
Публикувано на: Януари 12, 2019 в 00:00 ч
Renato Moicano се завръща в клетката и ще има трудната задача да победи Jose Aldo в подглавната битка на събитието UFC Fight Night 144, което ще се проведе на 2-ри февруари в Бразилия. Битката е от голямо значение за Moicano, защото ако победи това ще му спечели шанс за титлата срещу шампиона в категорията Max Holloway. Moicano уважава Aldo и то смята за легенда, но времето му вече е минало:



Не съм изненадан от това, че получих битката с Aldo, защото според мен той чакаше резултата от UFC 231 и ако Ortega беше победител, то тогава Aldo щеше да получи нов шанс за титлата. Holloway успя да победи и това значи, че той няма как да получи шанс за титлата. Jose е легенда, но сега е моето време. Той все още е добър боец и това се вижда от последната му битка. Той е страхотен шампион, но аз просто мисля, че сега е моето време. 


Мисля, че двамата имаме сходни умения в стойка. Уважавам го много и той е страхотен шампион, но пак ще кажа, че сега е моето време. Ще покажа на света как може да победиш Max Holloway. Oт UFC не ми казаха, че ще получа шанс за титлата, но мисля, че победа над легенда като Jose Aldo ще ме приближи много до шанса.





Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес