Зареждане

Ренан Ферейра от PFL: Нгану знае, че съм заплаха за него

Ренан Ферейра от PFL: Нгану знае, че съм заплаха за него
Публикувано на: Март 4, 2024 в 18:00 ч
Ренан Ферейра от PFL в тежка категория вярва, че Франсис Нгану осъзнава, че е проблем за него.

Ферейра се състезаваше в мача PFL срещу Bellator: Champs в Рияд, Саудитска Арабия. Шампионът на PFL в тежка категория за 2023 г. се изправи срещу носителя на титлата на Bellator в тежка категория Райън Бейдър. Ферейра се нуждаеше само от 21 секунди, за да постигне финал с TKO. Нгану присъстваше, но така и не успя да се срещне лице в лице с Ферейра в клетката, въпреки че от PFL обявиха, че се планира бъдещ двубой между двамата.

Ферейра сподели своята теория за причините, поради които сблъсъкът така и не се е състоял.
 

Ренан Ферейра вярва, че Франсис Нгану знае, че е заплаха

 Ренан Ферейра сподели убеждението си, че Франсис Нгану знае, че ще бъде изправен пред тежка задача, когато двамата евентуално се сблъскат, независимо дали това ще стане в клетката SmartCage на PFL или на боксовия ринг.

 
"Той малко ме изненада - каза Ферейра. "Мислех, че той ще се качи там, че ще направим среща лице в лице. Видях, че има неловка усмивка на лицето си. Мисля, че усети, че това е наистина, че това е голям проблем за него. Идва човек и той не си играе, а е гладен за победа.

"Нгану е в това боксово приключение, което отваря много врати и аз изпитвам огромно уважение към него, но той има договор с PFL. Както казах, аз също съм готов да се боксирам с него, готов съм да се бия с него в ММА. Където и да искат, ще бъда готов."

Нгану ще има боксов мач срещу Антъни Джошиа на 8 март. При победа Нгану може да си пробие билет за реванш с Тайсън Фюри  или за сблъсък с Олександр Усик. Когато реши да се завърне в ММА, Ферейра ще го чака.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес