Зареждане

Renan Barao очаква победа с нокаут довечера

Renan Barao очаква победа с нокаут довечера
Публикувано на: Февруари 24, 2018 в 09:14 ч

Бившият шампион в категория петел на UFC, Renan Barao ще се изправи срещу Brian Kelleher в подгряващите срещи на UFC on FOX 28.

30-годишният Barao не е същия, след като изгуби титлата си от TJ Dillashaw през 2014-та. От тази загуба насам, която прекъсна серията му от 33 победи, бразилецът е със статистика 2-3. Това включва реванш с Disllahaw и неуспешен опит в категория перо.

Въпреки трудностите в последните години, Barao е опасен боец. Той се премести от Nova Uniao, Бразилия в American Top Team във Флорида, където подобри играта си и е готов да го покаже.
 
"Имах възможно най-добрата подготовка. Вече искам да се преместя в САЩ. Искам да доведа сина си тук. Избрах ATT, така че да променя начина си на тренировка. Търся подобрения. Имах приятели, които тренират тук и ми обясняваха колко различно е всичко. Затова реших да опитам. Всичко се промени. Сега правя кардиото си при един треньор, бокса си при друг, борбата при трети. Мисля, че има доста подобрения."

Опонентът му е опасен и има два бонуса за атрактивно представяне от едва трите си битки в UFF. Но Barao ще се опита да го прегази с нокаут.
 
"Той е корав противник, идва след победа, но очаквам нокаут. Готов съм да дам най-доброто от себе си."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес