Зареждане

Реферът спря Александра Тончева в Bellator

Реферът спря Александра Тончева в Bellator
Публикувано на: Септември 26, 2020 в 21:05 ч
Александра Тончева направи силен дебют в Bellator MMA, но за съжаление не успя да запише победа.

Варненската ММА състезателка се изправи срещу италианката Чиара Пенко в двубой от галавечерта на Bellator в Милано, Италия.

Тончева бе по-агресивната и диктуваше темпото на двубоя, като успя да отбележи събаряния и доста нанесени удари. Тя обаче попадна в triangle choke на италианката, но не се предаде и продължи да играе въпреки, че на няколко пъти изглеждаше сякаш ще бъде заключена.

Въпреки това тя не само, че изкара рунда, а и във втория започна доста агресивно в стойка, пресирайки по-пасивната Пенко.

Малко след това обаче сценарият от предходния рунд се повтори и Тончева отново се озова в тригълник, който обаче отново не беше достатъчно добре уплътнен, за да откаже Тончева, която продължи да се бори въпреки неизгодната позиция.

Пенко обаче започна да нанася удари от гръб, които макар и леки, бяха много на брой и въпреки, че не направиха никакво поражение, се видяха достатъчни на реферът, който реши да спре срещата и да предпази Тончева от по-нататъшно нараняване. Нейната битка беше втора за галавечерта и може безплатно да я гледате в канала на Bellator:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес