Зареждане

Reebok ще дебютира с нова екипировка в UFC 215, има огромно подобрение

Reebok ще дебютира с нова екипировка в UFC 215, има огромно подобрение
Публикувано на: Септември 6, 2017 в 12:00 ч
 
Един от най-критикуваните аспекти на UFC днес е сделката за промотиране на облеклата на гигантския концерн Reebok. Тази сделка за екипировка непрекъснато се критикува от фенове и бойци, най-вече заради незначителните приходи, които бойците получават от това, но и поради пълната липса на естетическо разнообразие в екипировката. С изключение на националните цветове на бойците и златните цветове за шампионите, комплектите на Reebok, както знаем, са доста сходни.
 
Както се оказва, това най-накрая ще се промени.
 
UFC и Reebok обявиха мащабна промяна на своите бойни комплекти, което ще позволи на бойците в основното и съ-основното събитие сами персонализират техните облекла. Актуализираните комплекти за борба - част от поредицата, наречена "UFC Legacy Series" - ще дебютира в UFC 215 тази седмица, което означава, че ще видим Demetrious Johnson, Ray Borg, Amanda Nunes и Valentina Shevchenko в много по-уникални облекла.
 
Вижте ги:
 
 
Основната карта на UFC 215 ще включва също и срещите между Rafael dos Anjos и Neil Magny в полусредна категория, двубоя в полутежка категория между Ilir Latifi и Tyson Pedro, както и битката в лека категория между Gilbert Melendez и Jeremy Stephens. За съжаление, тези бойци няма да могат да персонализират своите облекла както това ще направят участниците в основните срещи за вечерта. Те обаче също ще излязат с подобрена екипировка на Reebok. Вижте някои от актуализираните стандартни облекла, представени от някои от най-големите звезди в спорта.
 
 
Какво мислите за новите промени в договора между UFC и Reebok? Дали това е стъпка в правилната посока или трябва да се обърне по-голямо внимание на средствата, които състезателите получават?
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес