Зареждане

Rashad Evans: Проблемите на Bisping с UFC опропастиха срещата в Лондон

Rashad Evans: Проблемите на Bisping с UFC опропастиха срещата в Лондон
Публикувано на: Февруари 16, 2018 в 08:47 ч

Rashad Evans разкри, че предложената му среща с Michael Bisping в UFC London била провалена, тъй като "The Count" срещнал проблеми с договора си с UFC.

Бившият шампион в средна категория трябваше да се бие за последно преди да се оттегли именно в UFC London, като се очакваше той да се изправи срещу Evans за реванш, който обаче отричаше.

"Няма да се случи."

"Мениджърът ми се обади - бяха се разбрали. Първоначално не исках да се бия с него, но той ме помоли. Объркан бях, но предположих, че просто иска отново да се бие със стар приятел, за последно."

"Нямаше лоши чувства, бях готов."

Evans вече беше започнал своята подготовка, когато разбира, че Bisping няма да се бие.

"Бях започнал да тренирам и да се подготвям за срещата, но така и не получих договор... Не и докато не разбрах, че Bisping няма да участва. Имал проблеми с договора с UFC."

"Не смятам, че срещата ни ще се състои. Просто за дадения момент имаше смисъл. За в бъдеще обаче - не съм сигурен. Не знам, но и няма да седя, чакайки. Просто ще продължа с когото следва."

Evans твърди, че не са обсъждали с Bisping защо го е предизвикал на двубой.

"Два пъти сме говорили - когато приех срещата и когато разбрах, че няма да участва. Не съм го разпитвал, мога само да гадая."

"Не съм работил с него, но ще отнесе някой друг майтап. Такава е играта, не го приемам лично. Достатъчно близки сме, за да знам неща за него, които навярно няма да се радва обществото да научи. Може би усещам какви са му били намеренията."

"Той знае, че няма да предприема никакви мръсни ходове, както и че няма да го нараня сериозно. Достатъчно врагове си е направил - някои биха се възползвали."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес