Зареждане

Rashad Evans: Майк Тайсън можеше да бъде шампион в UFC

Rashad Evans: Майк Тайсън можеше да бъде шампион в UFC
Публикувано на: Септември 30, 2019 в 10:33 ч
Rashad Evans започна да обмисля своето завръщане в ММА и най-вероятно отново ще го видим в клетката само година, след като обяви, че се оттегля от ММА. 40-годишният бивш шампион на UFC е с рекорд 19-8-1 в ММА и се намира в серия от 5 поредни загуби, от които 2 са с нокаут и 3 с решение. В своята последна битка през юни миналата година той загуби с тежък нокаут от Anthony Smith на UFC 225 и няколко дни по-късно обяви, че приключва с битките.

Сега Evans мисли за още битки и започна да се движи с легендарният шампион в бокса Майк Тайсън, който му дава ценни съвети, от които той да се възползва в клетката. В интервю за TMZ, Evans сподели, че Тайсън без проблем щял да бъде шампион в ММА:


Двамата си говорихме за доста неща и аз го попитах за този негов стил с криеницата. Това е нещо, което аз използвам или поне част от него в ММА. Задавах му въпроси за това, а той ми даваше съвети. Той е майстор на този стил и ми казваше как трябва да си движа главата. 

Мисля, че той щеше да бъде невероятен в ММА. Той обича да се навежда и така може да заблуди своите опоненти, че ще тръгне за събаряне, но в същото време ще вкара удар. Знаете, че когато Тайсън правеше това, то веднага следваше ляво кроше и десен и с тях спираше тока на своите опоненти. 

Да, разбира се, че той можеше да бъде шампион в UFC. За Майк научих, че той е като гъба и знае всичко. Той щеше да научи всичко. Няма съмнение, че той щеше да бъде успешен във всеки аспект на спорта. Тайсън е най-добрият. Двамата си прекавахме добре заедно и се наслаждаваме на времето си заедно. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес