Зареждане

Rashad Evans: Гладен и отчаян съм - готов съм за всеки

Rashad Evans: Гладен и отчаян съм - готов съм за всеки
Публикувано на: Декември 10, 2017 в 09:11 ч

След няколко битки в средната категория, бившият шампион в полутежката категория на UFC, Rashad Evans отново се върна там, където успя да вземе титлата през 2008-ма.

На 38-годишна възраст, Evans бележи голямо падение в кариерата си. Американецът загуби 4 поредни битки, включително две със съдийско решение от аутсайдерите в средната категория Daniel Kelly и Sam Alvey. Той не е вкусвал победа от 2013-та година, когато победи Chael Sonnen.

Все още не се знае срещу кого ще бъде следващия му двубой.
 
"Наистина не знам. Връщам се в полутежката категория. В момента съм с 4 поредни загуби и искам отново да запиша победа... трябва да запиша победа.

Не знам кой ще е опонента ми, но честно казано след всичко, което минах през последните няколко години, това няма значение за мен. Искам просто да се върна и отново да вляза в период на победи повече от всичко.

Гладен съм, отчаян съм и съм готов за битка срещу всеки."

От организацията като нищо могат да го пуснат на акулите, като Jimi Manuwa, за да видят дали е останало нещо в духа на бившия шампион. Но ако UFC са поне малко носталгични, може да му спретнат един по-равностоен двубой срещу боец като Mauricio Rua.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес