Зареждане

Рашад Евънс: Дейна ми даде $400 000 бонус след нокаута над Лидел

Рашад Евънс: Дейна ми даде $400 000 бонус след нокаута над Лидел
Публикувано на: Юни 6, 2024 в 02:00 ч
Бившият състезател в полутежка категория на UFC Рашад Евънс наскоро разкри, че е получил огромен $400 000 "закулисен бонус" от Дейна Уайт, след като нокаутира Чък Лидел на UFC 88 през 2008 година. Евънс направи разкритието по време на участие в Jaxxon Podcast с Куинтън Джаксън.

Когато го попитаха как се отнасяха с него, след като отбеляза огромната победа с нокаут над любимеца Лидел, Евънс каза:

„Спомням си, че Дейна се държа готино. Мисля, че това се случи на следващата сутрин. Тогава Уайт ходеше задкулисите, за да се среща с бойците. Написаха ми чек за около $400 000 долара.", каза Евънс.

Унищожителният нокаут на Лидел беше момент, определящ кариерата на Евънс. Победата затвърди Еванс като законен претендент за титлата в полутежка категория, която по-късно успя да спечели.

Въпреки че е един от най-запомнящите се нокаути в историята на UFC, Евънс се оплака, че промоцията не го оценява особено

Рашад призна, че победата е повратната точка, която издига траекторията на кариерата му. Загубата с нокаут сложи началото на упадъка за „Ледения човек“. Този бонус от $400 000 хвърля светлина върху това колко значим беше нокаутът за Уайт и UFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес