Зареждане

Rashad Evans: Битка между Jon Jones и Daniel Cormier ще е различна в тежка категория

Rashad Evans: Битка между Jon Jones и Daniel Cormier ще е различна в тежка категория
Публикувано на: Май 26, 2019 в 18:04 ч
Бившият шампион в полутежка категория Rashad Evans вярва, че битка между Jon Jones и Daniel Cormier ще бъде различна, ако двамата се срещнат в тежка категория. Jones и DC изявиха желание да се бият още веднъж и докато Jones е готов да се качи в тежка категория, то Daniel Cormier иска двамата да се срещнат в полутежка, защото именно там Jones успя да победи Cormier. В момента двамата шампиони имат насрочени защити на титлите си и скоро ще влязат в октагона, за да ги бранят. Все по-често ще чуваме за трилогия между двамата и Evans смята, че тя ще бъде различна в тежка категория:


Мисля, че ще бъде напълно различна битка, ако Jones се качи в тежка категория, за да се бие с Daniel. Смятам, че Jones го знае, защото той е много умен боец. Мисля, че Jones има по-голям шанс да победи DC в полутежка категория, защото Cormier сваля доста килограми. Според мен това беше в основата той да не може да понесе този ритник в главата, който му вкара Jones. 

Cormier нямаше достатъчно течности в главата и беше дехидратиран от свалянето на килограми. Това може да се случи, когато си свалял килограми. В тежка категория обаче DC ще бъде много по-издръжлив. В тежка категория той има силата, която му липсва в полутежка. Много ще бъде интересно да ги видим в тежка категория, защото ще бъде различно и аз гарантирам.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес