Зареждане

Randy Couture сподели какво го притеснява в завръщането на Chuck Liddell

Randy Couture сподели какво го притеснява в завръщането на Chuck Liddell
Публикувано на: Октомври 23, 2018 в 11:44 ч
Randy Couture не се притеснява от факта, че Chuck Liddell гони 50 години и ще се завърне в клетката. Liddell  ще се бие срещу Tito Ortiz на 24 ноември в Калифорния и това ще е първа битка за него от 8 години. Легендата Couture се притеснява за своя бивш опонент, защото той не е тренирал достатъчно, а не толкова от годините му:

Честно казано не ме притесняват годините на Chuck Liddell. Бих се на годините на които е Chuck и то на високо ниво. Годините не ме притесняват, но ме притеснява това, че Chuck не е тренирал през последните 8 години. Той не се е бил, не е участвал в спаринги не е правил нищо свързано с бойните спортове. Затова според мен напрежението е върху Chuck точно заради тези неща.  Преди той имаше този стил и тайминга му беше много, много важен. Той никога не е бил най-силния, едър или най-добър атлет. Той просто имаше уникален тайминг и успяваше да ти спре тока. Сега истинския въпрос е дали все още има този тайминг ?


Couture има победи над Liddell и Ortiz. Той дори имаше своя трилогия с Liddell и тя завърши с 1 победи и 2 загуби за Randy.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес