Зареждане

Рамзан Кадиров предложи солиден хонорар на Artem Lobov, ако приеме битка с Tukhugov в Грозни

Рамзан Кадиров предложи солиден хонорар на Artem Lobov, ако приеме битка с Tukhugov в Грозни
Публикувано на: Октомври 25, 2018 в 10:52 ч
Президентът на Чечня, Рамзан Кадиров е голям фен на бойните спортове и не жали инвестициите си в него. Той има собствена организация WFCA, където се бият доста известни бойци. WFCA организират доста често събития на който Кадиров кани известни бойци от цял свят, като на последното събитие плътно до него бяха Floyd Mayweather и Fabricio Werdum. Кадиров реши да се намеси в отношенията на Zubaira Tukhugov и Artem Lobov, които трябваше да се бият този уикенд, но Tukhugov е заплашен с уволнение от UFC и беше изваден от битката.

Кадиров предлага да организира битката между двамата и дори е готов да плати сериозен хонорар на Lobov, който вече заплаши, че ако UFC не му дадат битка с Tukhugov, то по-добре да ги уволнят за да се бият в ACB или Bellator, а защо не и в WFCA:

Приветстваме смелото изявление на Lobov, което ние харесахме. Ако се окаже, че битката между Zubaira Tukhugov и Artem Lobov е невъзможна в рамките на UFC - добре дошли при нас. Ще организираме битката на най-високо ниво и ще гарантираме достоен хонорар за Artem Lobov. Kaто вариант предлагам да организираме битката на събитие на WFCA в Грозни, aко разбире се това предизвикателство от Аrtem е истинско, а не просто приказки, както стана модерно в днешно време. Ахмат сила.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес