Зареждане

Рамзан Кадиров: Няма да се бия с Хабиб и Емеляненко

Рамзан Кадиров: Няма да се бия с Хабиб и Емеляненко
Публикувано на: Юни 12, 2021 в 07:00 ч
Рамзан Кадиров, който е президент на Чечня не планира да влиза в бойните спортове. 44-годишният политик е много голям фен на бойните спортове и притежава чеченската ММА организация ACA. Той е собственик и на футболен клуб и обича да се среща с известни спортисти, като често им подарява скъпи подаръци.

Преди време той се сближи с Александър Емеляненко и двамата тренираха заедно. Тогава Кадиров започна да говори, че иска да се бие с Александър, но до боксова среща не се стигна.

Наскоро Рамзан критикува Хабиб Нурмагомедов, защото не излизал със знамето на Русия. В социалните мрежи Кадиров реши да отговаря на въпроси и ето какво каза а Емеляненко и Нурмагомедов:

Къде е Александър Емеляненко? Вкъщи и сигурно тренира. Той трябва да се качи на ринга. Ще се бия ли с него ? Правихме спаринги и това ни беше достатъчно. Аз не съм спортист. Едвам се справям с тренировките. 

Спортът не е за мен, защото вече съм стар. Ще се бия ли с Хабиб в клетката? Не, той е шампион и категориите ни са различни. Той вече е в пенсия и се занимава с бизнес. Аз се занимавам с домашна работа. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес