Зареждане

Рамзан Кадиров: Хамзат Чимаев е уникален боец

Рамзан Кадиров: Хамзат Чимаев е уникален боец
Публикувано на: Май 14, 2022 в 08:00 ч
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров коментира срещата с чеченската звезда oт UFC Хамзат Чимаев.

Преди няколко дни "Borz" се прибра в родната си Чечня и не забрави да посети Кадиров. Двамата се снимаха заедно, след което Хамзат е дал подаръци на Кадиров. Рамзан е голям фен на Чимаев и в последните 2 години му подари 2 луксозни джипа.

В последната си битка Чимаев успя да победи Гилбърт Бърнс през април. Той остана непобеден и сега от UFC му гласят битка с Нейт Диас за юли. Ето какво написа Кадиров в социалните мрежи за срещата със своя любимец:

„След категорична победа над бразилеца Гилбърт Бърнс, „Чеченския вълк“, Хамзат Чимаев, след като се завърна в родната си земя, дойде да ме посети. 

С голямо удоволствие се видях с нашия непобеден боец и лично го поздравих за победата. Също така Хамзат не забрави за моята отдаденост към спорта и здравословния начин на живот. 

Той ми подари запомнящи се подаръци под формата на спортно оборудване. Хамзат е уникален боец, той има огромен арсенал от бойни умения. 

Отново и отново ни радва със зрелищни битки, като същевременно не оставя шанс за победа на опонентите си, които по злощастно стечение на обстоятелствата се изправиха срещу него. 

Броят на безусловните победи нараства бързо, за разлика от пораженията, които са нула. Скромен в ежедневието, Хамзат, влизайки в октагона, се превръща в неудържим боец, който не търпи поражение. 

Сигурен съм, че той ще постигне огромни висоти и ще премине през всички предстоящи съперници с лекота“, написа Кадиров в социалните мрежи.

Ще успее ли Чимаев да стане шампион ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес