Зареждане

Рафаел Физиев препарира Брад Ридъл с хай кик

Рафаел Физиев препарира Брад Ридъл с хай кик
Публикувано на: Декември 5, 2021 в 07:25 ч
Рафаел Физиев и Брад Ридъл премериха сили в битка от лека категория. Двамата се срещнаха в подглавната битка на събитието UFC Vegas 44, което се провежда в Лас Вегас. Физиев беше по-добър в срещата и успя да препарира Ридъл с хай кик със завъртане в третия рунд.

В началото двамата разменяха ритници. Физиев вкарва десен, след което и ритник в тялото. Здрава размяна на удари. Джабове от Ридъл, а Физиев опитва хай кик. Кроше и лоу кик от Физиев. Лоу кик и от Ридъл. Добър рунд за Рафаел.

Във втория рунд размените продължиха. Рафаел успя да вкара удар с лакът и отвори аркада на Ридъл. Размяна на лоу кикове. Дясно кроше от Физиев, оувърхенд от Ридъл, ляво кроше от Физиев. Десен от Физиев и удар с коляно. Клинч и размяна на удари с коляно.

В третия рунд ударите и размените на лоу кикове не спират. Ридъл опита да пренесе боя на земята, но не успява. Хай кик със завъртане от страна на Физиев и Ридъл е препариран в стойка. Брад не знае къде се намира и тръгва за събаряне, но Хърб Дийн спира боя.

С тази победа Физиев е в серия от 5 поредни победи и с рекорд 11-1 в ММА. Ридъл от своя страна се разделя със серия от 7 поредни победи.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес