Зареждане

Рафаел Физиев: Чаках 5 часа, за да получа медицинска помощ в Лондон

Рафаел Физиев: Чаках 5 часа, за да получа медицинска помощ в Лондон
Публикувано на: Юни 23, 2023 в 14:00 ч
Рафаел Физиев сподели, че новият белег, който има, е резултат от това, че не е получил навременна медицинска помощ след последния си двубой на UFC 286 в Лондон.

"Ataman" загуби с решение от Джъстин Гейджи във въпросната галавечер в Лондон. Битката им беше брутална и съвсем заслужено беше избрана за "Бой на вечерта".
Физиев влезе в тази битка като голям фаворит, но "The Highlight" беше този, който доказа, че заслужава победата.

Наскоро 30-годишният Физиев проведе разговор с Джон Хьон Ко от The AllStar. Хьон забележи нов белег на лицето на Физиев, който реши да критикува UFC, защото явно не се грижат добре за своите бойци.

"След този бой влизам в шибаната болница в Лондон и стоим пет часа на опашката. Чакаме този лекар да си свърши работата, след което да ми прави шевове. Това чакане продължи 5 часа. Просто стоя и чакам нещо. 

Бяхме много изморени и казах на моите хора да си тръгнем. Прибрахме се в хотела и дойде само лекар от UFC, за да ми помогне. Имам този белег, защото той сложи лепило на раната ми, а на другия ден тя отново се отвори. 

UFC трябва да се грижат по-добре за своите бойци след битките им. Не трябва да стоим на опашка 5 часа, за да ни окажат помощ.", сподели Гейджи.

Загубата от Гейджи на UFC 286 сложи край на впечатляващата серия от шест победи на Физиев. Сега той чака нова битка, а наскоро Матеуш Гамро го предизвика.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес