Зареждане

Рафаел дос Аньос удуши Брайън Барберена във втория рунд

Рафаел дос Аньос удуши Брайън Барберена във втория рунд
Публикувано на: Декември 4, 2022 в 07:20 ч
Живата легенда на UFC Рафаел дос Аньос записа голям успех в Орландо, Флорида.

Бившият шампион в лека категория сподели клетката с Брайън Барберена. Битката им беше в полусредна категория и подглавна за събитието UFC on ESPN 42.

В началото Барберена започна с лоу кикове и хай кикове. Той нямаше много успех с това. Рафаел замахна два пъти в търсене на тежко кроше, но не намери целта. Двамата влязоха в клинч, след което Рафаел пренесе боя на земята.

Дос Аньос приложи захват за предаване, но Брайън сигнализира на рефера, че не е в беда и се измъкна. Рафаел доминира и записа над 3 минути контрол в този първи рунд. Той вкарваше удари и контролираше нещата. Доминация от дос Аньос в първите 5 минути.

Във втория рунд Брайън тръгна агресивно и размениха удари. Барберена влезе в клинч, след което Рафаел обърна нещата в своя полза. Дос Аньос контролира Брайън на мрежата, след което го свали на земята. Бразилеца наложи волята си, взе гърба на Барберена и го накара да се предаде след захват за предаване.

Страхотно представяне от Рафаел, който спечели със събмишън в 4-тата минута на 2-рия рунд. С тази победа Рафаел се върна към успехите и предизвика Конър Макгрегър. Барберена се раздели със серия от 3 поредни победи.















Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес