Зареждане

Рафаел дос Аньос: Мълчи, Исламе!

Рафаел дос Аньос: Мълчи, Исламе!
Публикувано на: Май 11, 2022 в 07:42 ч
Леката категория се раздвижи след UFC 274. Чарлз Оливейра остана на върха, макар и без титла.

Бразилецът успя да победи Джъстин Гейджи още в първия рунд и удължи победната си серия до 11 поредни успеха.

Сега той трябва да си върне и титлата, която бе отнета заради издънка на кантара. Оливейра си поиска битка с Нейт Диаз и Конър Макгрегър в една вечер, което предизвика бурни реакции, особено от страна на претендента Ислам Махачев.

"Интересно е, че предизвикваш Нейт, който не се е бил от години, точно тогава, когато идва моя ред...," недоволства Махачев. "Да си го кажем директно - страх те е да загубиш. Жиу-житцуто ти няма да сработи срещу мен и го знаеш."

На помощ на Оливейра се притече неговия сънародник, Рафаел дос Аньос.

"Млъкни, Исламе! Единствения, когото го е страх, си ти. На всички ни стана ясно, че не искаш да приемеш двубой с Бенеил Дариуш, а той те чака."

Дариуш и Дос Аньос имаха насрочени битки с Махачев през изминалите години, но така и не успяха да се срещнат в Октагона по различни причини.

За последно Махачев победи Боби Грийн с ТКО в първия рунд през февруари в битка, в която трябваше да участва Дариуш за определяне на следващия претендент за титлата.

Затова и Махачев отвърна със самочувствие:

"Бях готов на 26-ти февруари за Бенеил и бях два пъти готов за теб на 24-ти октомври 2020-та и 30-ти октомври 2021-ва. Но и двамата така и не се показахте. Така че млъквай ти.

Бях два пъти готов за теб, така че не ми играй игрички. Ти се отказа точно в седмицата преди битката."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес