Зареждане

Рафаел дос Аньос: Искам да се върна на върха в дивизията

Рафаел дос Аньос: Искам да се върна на върха в дивизията
Публикувано на: Юли 9, 2022 в 04:00 ч
37-годишният бивш шампион на UFC в лека категория Рафаел дос Аньос (31-13) споделя, че никой от най-добрите бойци в дивизията не се е съгласил да се бие с него. Това е причината 'RDA" да прие битка с изгряваща звезда в лицето на Рафаел Физиев (11-1).

Двамата ще оглавят събитието UFC Vegas 58, което ще се проведе в Лас Вегас в института на UFC. Дос Аньос е с рекорд 31-13 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. За последно той победи Ренато Мойкано с доминация през март тази година.

През 2015 година Рафаел спечели титлата и я защити един път. През 2016 година дос Аньос я загуби след нокаут от Еди Алварес в първия рунд. Сега Рафаел е съсредоточен във Физиев и иска да се върнe на върха в категорията.

„Не съм се бил от 16 месеца. Треньорът каза, че трябва да се бия с момчетата под мен в рейтинга, защото тези, които са на върха, играят свои игри. 

Казах „Добре“, защото трябва да печеля пари и да се грижа за семейството си.

Всички в топ 10 отказаха да се бият с мен. Опитахме се да организираме бой с Чандлър и Гейджи, но те отказаха. Те не искат да се бият с тези под тях в ранглистата. 

Няма да се бия с Дариуш, защото той ми е приятел. Сега искам да се върна на върха в дивизията, но хората казват, че правя крачка назад, като се бия с Физиев. 

Но не ми пука, ще се бия с Физиев. Той иска да се бием, аз искам да се бием. 

Треньорът каза, че не трябва да чакате рейтингов противник, а трябва постепенно да се издигате и един ден всички ще искат да се бият с вас.“, каза дос Аньос пред TMZ Sports.

Ще успее ли дос Анос да се справи с Физиев ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес