Зареждане

Рафаел дос Аньос иска да се бие с ветерани в UFC

Рафаел дос Аньос иска да се бие с ветерани в UFC
Публикувано на: Август 28, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека категория Рафаел дос Аньос изглежда признава, че времето му в борбата за световните титли е приключило. 

37-годишният дос Аньос за последно падна от Рафаел Физиев чрез нокаут през юли. Преди това той беше доминирал над Ренато Мойкано през март. Въпреки победите в две от последните си три битки, Рафаел вече не се вижда като претендент за титлата на UFC.

Докато по-възрастни бойци като Гловър Тейшейра са печелили титли на 40-те си години, дос Аньос смята, че сега е моментът да се съсредоточи отново върху това, което го мотивира да се бие. Това не са поясите, а достойни съперници, които да го карат да тренира.

„Направих своя последен поход към титлата. Сега е време да се бия с хора, които ме мотивират да се събуждам и да тренирам. Имам почти 8 часа прекарано време в октагона. 

Бих искал да се бия с момчета като Джим Милър, Хорхе Масвидал или да получа реванша си с Тони Фъргюсън или Гуида.“, написа дос Аньос в Туитър. 

През 2018 година дос Аньос стигна до временната титла в полусредна категория, но загуби от Колби Ковингтън. Явно дос Аньос ще направи още няколко битки с ветерани от UFC, след което ще окачи ръкавиците.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес