Зареждане

Rafael dos Anjos: Darren Till няма да се задържи в категорията още дълго

Rafael dos Anjos: Darren Till няма да се задържи в категорията още дълго
Публикувано на: Юни 2, 2018 в 19:16 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Rafael dos Anjos ще се бие срещу Colby Covington за временната титла в полусредна категория. Той обаче реши да говори този път за друг топ опонент - Darren Till, който победи Wonderboy Thompson, но се провали на кантара. Rafael бил шокиран от видеото на което Till сваля килограми и за известно време губи зрението си и смята, че времето на Till в категорията ще изтече скоро:
 
Не го виждам в полусредна категория още дълго време. Всеки път в който сваляш килограми - става по-трудно. С всеки изминал път става все по-трудно и аз го знам, защото съм го изпитвал в лека категория. Сигурен съм, че това ще се случи и с него и той ще премине в средна категория.

Той е младо момче и добър боец, но няма да се задържи дълго при нас. Аз също съм имал трудно сваляне на килограми и в битката с Alvarez препаднах няколко пъти и бях аут за цели 3 минути. Можех да умра и не трябваше да се бия тогава, но всичко се случва с причина и аз вече си научих урока. След като свалих килограмите в тази битка не можех да се изправя за 40 минути и трябваше да лежа на земята. След това трябваше да направя промяна, защото е опасно и се радвам, че го направих.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес