Зареждане

Пьотр Ян надигра Сонг Ядонг и спря серията от загуби

Пьотр Ян надигра Сонг Ядонг и спря серията от загуби
Публикувано на: Март 10, 2024 в 05:26 ч
Пьотр Ян най-накрая успя да спре серията си от загуби.

Бившият шампион в категория петeл се изправи срещу корав съперник в лицето на Сонг Ядонг. Двамата откриха главната карта на събитието UFC 299, което се провежда в Маями, Флорида. Битката беше важна за Ян, който беше в серия от 3 поредни загуби.

Пьотр даде всичко от себе си и успя да спре свободното си падане. В първия рунд Сонг затрудни Ян и успя да го свали на земята. Ян реагираше на финтовете на китаеца, който заплашваше със събаряния. Двамата разменяха лоу кикoве и удари, но Ян имаше леко предимство с попаденията.

Във втория рунд Пьотр се събуди и беше по-активен. В края на рунда той събори Ядонг на земята и му вкара граунд енд паунд. Пьотр пусна кръв на китаеца и спечели рунда. В третия рунд Ян пак се представи силно. Видяхме размени от двете страни, но Ян беше по-активен.

В последната минута той свали китаеца на земята и го задържа до края на рунда. В последните секунди Пьотр заключи Ядонг, но времето не стигна, за да го събмитне. Така срещата стигна до решение, което беше за руснака - (29–28, 29–28, 29–28).

С тази победа Ян спря серията си от 3 поредни загуби. Ядонг се раздели със серия от 2 победи.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес