Зареждане

Пьотр Ян: Алджамейн Стърлинг ще плаче

Пьотр Ян: Алджамейн Стърлинг ще плаче
Публикувано на: Февруари 4, 2022 в 04:00 ч
Пьотр Ян няма търпение да влезе в клетката с Алджамейн Стърлинг и да сложат точка на враждата си. Двамата ще се бият в обединителен мач за безспорната титла в категория петел на UFC 273, което ще се проведе на 9-ти април във Флорида.

Стърлинг държи безспорната титла, а Ян е временен шампион. В началото на март 2021 година видяхме първата им среща. Ян заложи безспорната си титла и доминира, но вкара непозволен удар с коляно и загуби чрез дисквалификация.

Вижте още - Алджамейн Стърлинг: Пьотр Ян се страхува от мен​​​

Така той се раздели с титлата си. Реванш трябваше да има в Абу Даби в края на 2021 година, но Стърлинг се оттегли. Пьотр прие бой с Кори Сандхаген и го победи в бой за временната титла.

Сега вече Стърлинг няма къде да бяга, а Ян се закани, че ще го разплаче:

Настроението е отлично и всичко ще бъде наред. Дай Боже, ще победим. Ще се подготвим и спечелим. Нека сложим край на темата. Стърлинг ще плаче на 9-ти април. Сега тежа 70 килограма. 

Ако всичко върви добре, тогава ще се бия още веднъж тази година. Няма опции да се биеш по-често, защото когато отидеш на това ниво, тогава вече няма толкова много кандидати. 

Не ти позволяват да се биеш на всеки 3-4 месеца. Стърлинг няма да се оттегли от битката. Това не е в негов интерес. Това е единственият му шанс да се бори за пояса и за процент от PPV. 

Той няма да отиде никъде. Ще се опитаме да спечелим с приключване.

Ще успее ли Ян да спечели ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес