Зареждане

Протеже на Фьодор го напусна, за да отиде при негов враг

Протеже на Фьодор го напусна, за да отиде при негов враг
Публикувано на: Септември 22, 2023 в 12:00 ч
35-годишният ММА боец Кирил Сиделников вече не е част от екипа на Фьодор Емеляненко.

Сиделников, по прякор "Бебето Фьодор" тренира рамо до рамо с Емеляненко от далечната 2003 година. Това решение на Кирил определено е интересно. Кирил беше смятан за един от най-близките хора в екипа на "Последният император". Заедно те преминаха през много трудни времена.

Освен това Кирил се смяташе за основен спаринг партньор на Фьодор. Но сега пътищата им се разделиха в различни посоки. Много интересно е, че Сиделников не просто напуска екипа на Фьодор.

Той се премести под крилото на човек, с когото Емеляненко беше в открит конфликт. Кирил разкри, че е приел предложението за сътрудничество с Радмир Габдулин, който е бивш президент на руския ММА съюз.

„Свързах се с Радмир Габдулин. Те предложиха да тренирам с тях, а след това да се бия в тяхната организация. Предложиха ми и работа, което е много интересно за бъдещето. 

Просто трябва да продължа да живея и да храня семейството си. Нямах право да откажа.", призна Сиделников.

Сиделников не разкри причината за своето напускане. Той само каза, че е имал странно недоразумение между него и Фьодор. Григорий Пономарев също напусна залата на Емеляненко, защото имало несъгласие между двамата.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес