Зареждане

Пропадна дебютната битка на Мариян Димитров в Bellator

Пропадна дебютната битка на Мариян Димитров в Bellator
Публикувано на: Февруари 17, 2022 в 05:00 ч
Българският ММА боец Мариян Димитров трябваше да направи дебют в Bellator в края на месеца, но явно плановете са се объркали. Нашето момче щеше да се бие в средна категория с Фабиан Едуардс, който е брат на боецът на UFC Леон Едуардс.

Битката им беше част от събитието Bellator 275, което ще се проведе в Дъблин, Ирландия на 25-ти февруари. Преди няколко часа Мариян сподели в социалните мрежи, че Едуардс е контузен и отпада от срещата им.

Няколко часа по-късно обаче, съвсем изневиделица от Bellator обявиха нова битка за Едуардс. Той ще се бие срещу ММА легендата Лиото Мачида на галавечерта на Bellator в Лондон на 13-ти май.

Не е ясно каква е причината от Bellator да отменят битка заради контузия на даден боец, а няклко часа по-късно да му насрочат нов двубой. Димитров също е объркан и все още не е ясно дали ще му търсят нов съперник за 25-ти февруари.

Мариян е шампион по бойно самбо и борба и държи рекорд 10-2 в MMA. Димитров е в серия от 10 поредни победи и печели 7 от срещите си с нокаут. Той няма загуба от 8 години и за последно беше победен от Светлозар Савов през 2014 година.

Димитров за последно победи Филипович на GFA 3 - Grand Fight Arena 3 през 2019 година. Ще следим ситуацията.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес