Зареждане

Преместиха боя между Сантос и Уокър за октомври

Преместиха боя между Сантос и Уокър за октомври
Публикувано на: Юни 17, 2021 в 00:00 ч
Дейна Уайт и компания правят размествания на събитията си за септември. Това налага промяна на датата за битката между Тиаго Сантос и Джони Уокър. Двамата трябваше да се бият на 25-ти септември, но от UFC местят битката им за 2-ри октомври.

Срещата им ще е в полутежка категория и главна за събитието UFC Fight Night 195 през октомври. С това разместване на 25-ти септември ще се проведе събитието UFC 266, което ще бъде оглавено от Ян Блахович и Глоувър Тейшейра, които ще се бият за златото в дивизията.

Сантос е с рекорд 21-9 в ММА и се намира в серия от 3 поредни загуби. Тиаго беше аут от клетката 1 година, но се завърна в края на 2020 година и загуби от Тейшейра. В началото на март тази година Тиаго загуби и от Александър Ракич.

Сантос приключва 16 от срещите си и в 6 от своите загуби пада с приключване. Той е последния боец победил Блахович, който в момента е шампион. Тиаго трябва да спечели, защото в противен случай може да го уволнят от UFC.

Уокър oт своя страна беше гласен за шампион, но бързо се срина. Той е с рекорд 18-5 в ММА и започна силно в UFC с тежки нокаути, но навлезе в серия от 2 поредни загуби.

За щастие Джони спря загубите с победа над Райън Спан с нокаут в края на 2020 година. Уокър печели 17 от срещите си с приключване и в 4 от своите загуби бива приключен.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес