Зареждане

Последно повикване? Frankie Edgar с последен шанс за още една титла

Последно повикване? Frankie Edgar с последен шанс за още една титла
Публикувано на: Октомври 10, 2017 в 14:00 ч
 
Бившият шампион на UFC в лека категория Frankie Edgar ще има още един шанс да се превърне в шампион на повече от една дивизия, когато се изправи срещу настоящия шампион на UFC в категория "перо" Max Holloway в основното събитие на UFC 218 на 2-ри декември в Детройт.
 
След като на два пъти се провали в начинанието си да спечели титлата в категория перо, и двата пъти срещу Jose Aldo - веднъж в UFC 156, а след това и в UFC 200 - "The Answer" казва, че прозорецът му да спечели титлата в тази категорията се затваря, така че той вижда битката с Holloway като последна възможност да стори това.
 
"Да, аз съм реалист и осъзнавам, че няма да имам много такива възможности, а това дори може да е последната. Никога не знаеш какво ще се случи, но се опитвам да направя тази среща специална за мен. Така че аз влизам в тази битка с такава нагласа.", заяви Edgar за The MMA Hour.
 
 
Някои от колегите на Edgar обаче не са съгласни с факта, че той получава още един шанс да се бие за титлата, както и Cub Swanson заяви в миналото, че Frankie не е имал право да получи подобна възможност, след като се провалил в последните си четири опита в срещи за титла в UFC.
 
Това потвърждава факта, че Edgar трябва да излезе изключително мотивиран за следващата си битка.
 
"Всеки път, когато получите шанс за допълнителна мотивация трябва да го използвате. И какво е по-мотивиращо от битка за титлата и факта, че това може да е последната ви такава?", добави Edgar.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес