Зареждане

Полицията издирва мъжа на Andrea Lee из ММА залите

Полицията издирва мъжа на Andrea Lee из ММА залите
Публикувано на: Септември 5, 2018 в 11:11 ч
Donny Aaron, издирван за домашно насилие и още престъпления, е все още на свобода. От полицията са се свързали с няколко ММА зали и са предупредили, че всеки, който го укрива, може да бъде осъден.

"След като получихме информация от различни източници, разследващите се свързаха с няколко зали, свързани с ММА обществото и ги предупредиха, че всеки, които укрива издирвания ММА треньор може да бъде осъден" - коментира Angie Willhite от полицията в Лос Анджелис.

"Не знам дали хората осъзнават последствията от това. Ако умишлено го крият, нарушават закона. Не е позволено и се надявам да не е такъв случаят."

Aaron, който сам по себе си е биш полицай, вече е лежал за убийство на чернокож извън дома му, като също е осъждан и предни пъти за домашно насилие. Той за пръв път влезе в полезрението на полицията, когато демонстрира татуировките си с нацистки символи, които отказа да прикрие дори и след като беше сериозно критикуван от обществото.

"Не можеш да бяга вечно. Все някога ще го намерим."

Andrea Lee отрича да коментира случая и възнамерява да продължи да развива кариерата си. През декември, когато ще се проведе UFC on FOX 31 ѝ предстои да се изправи в битка в категория муха срещу Jessica Rose-Clark.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес