Зареждане

Пол Крейг затвори устата на Хил по брутален начин

Пол Крейг затвори устата на Хил по брутален начин
Публикувано на: Юни 13, 2021 в 05:25 ч
Всички очаквахме интересна битка между Пол Крейг и Джамал Хил и точно това получихме. Двамата откриха главната карта на UFC 263, което се провежда в Аризона. Срещата им беше в полутежка категория.

Преди битката Хил заля с обиди Крейг и дори напсува всички в неговата държава. Хил говореше как ще се изпикае върху знамето на Шотландия, но големите усти винаги биват затваряни.

В първата минута на срещата двамата играха търпеливо и размениха по няколко ритника. Във втората минута Крейг вече пренесе битката на земя, където започна да търси събмишън. Той прилага armbar, но Хил успява да се измъкне.

Нов armbar от страна на Пол, който е много по-добър от първия опит. Крейг чупи ръката на Хил, който размахва ръка явно опитвайки да се предаде, но рефера изненадващо не спира битката, въпреки че Крейг го призовава към това.

Пол засипва с удари своя съперник и за щастие рефера най-накрая решава да спре срещата, която продължи минута и 59 секунди. С тази победа Крейг навлезе в серия от 4 поредни победи. Хил от своя страна се разделя с непобедения си статут и губи серия от 8 поредни победи.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес