Зареждане

Пол Дейли: Майкъл Пейдж нокаутира самозванци, които никой няма да запомни

Пол Дейли: Майкъл Пейдж нокаутира самозванци, които никой няма да запомни
Публикувано на: Ноември 25, 2019 в 08:58 ч
Пол Дейли не е доволен от опонентите, които Bellator дават на неговия враг Майкъл Пейдж. Дейли сподели клетката с Пейдж в началото на годината, като срещата им беше част от турнира в полусредна категория. Феновете очакваха битка в стойка между двамата нокаутьори, но те ни изненадаха и заложиха на надиграване с граплинг и борба.

В крайна сметка Дейли загуби с решение, а Пейдж беше изхвърлен от турнира, след като загуби с нокаут от Дъглас Лима. И двамата успяха да запишат серии от по 2 поредни победи и Дейли не е доволен от това, че Пейдж трупа победи срещу самозванци, които никой няма да запомни:


Това е нелепо. Няма как постоянно да побеждаваш такива бойци. Да, той ги нокаутира, но всички очакват да го направи. Какво доказва този факт, че той побеждава бойци, които никой няма да запомни ? Това не доказва нищо. Защо не го направи с мен ? Защо не нокаутира Лима ? 

Това показва, че той не е на нашето ниво. Искам да видя повече от него, без значение дали ще бъде срещу мен или срещу друг. Нима победа срещу боец като Мелило, ще му заслужи шанс за титлата ? Да, той е звезда и хората го обичат, но може ли да се бие ? 

Повечето хора смятат, че аз го победих. Пейдж трябва да се бие срещу солидни опоненти, а не да му дават тези самозванци. Аз изкарах 3 рунда с Лима, а той беше нокаутиран брутално.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес