Зареждане

Поире: Гейджи ще нокаутира Тони Фъргюсън

Поире: Гейджи ще нокаутира Тони Фъргюсън
Публикувано на: Април 9, 2020 в 14:07 ч
Бившият временен шампион в лека категеория Дъстин Поире беше готов да се включи в UFC 249, но не го избраха. Поире искаше да замести Хабиб Нурмагомедов и да се бие с Тони Фъргюсън, но вместо него Дейна Уайт включи Джъстин Гейджи. Дъстин идваше след загуба в битка за титлата, която Хабиб му нанесе през септември 2019 година.

Поире (25-6 MMA, 17-5 UFC) успя да нокаутира Гейджи (21-2 MMA, 4-2 UFC) преди няколко години и сега вярва, че Джъстин ще нокаутира Фъргюсън на 18-ти април. Тони и Гейджи ще се бият за временната титла, а победителя ще срещне Нурмагомедов през есента. Букмейкърите обявиха "El Cucuy" за фаворит, но според Поире, Гейджи ще спечели с нокаут. Ето какво сподели Дъстин пред MMA Junkie:


Исках аз да се бия, но идвам със загубата от Хабиб. Гейджи е просто нов претендент и вълнуващ двубой. Точно това се случва. Това е бизнес. Разбрах, че е бизнес. Не мога да извивам ръцете им и да ги накарам да правят някои неща. Разбира се, бих искал да бъда там срещу Тони, но всичко е точно. Просто трябва да се бия и да победя и всичко ще се реши.

Мисля, че Гейджи ще нокаутира Тони. И двете момчета от техническата си страна нямат най-точна техника по отношение на кикбокса, но и двамата са бойци, които вкарват щети. И двамата влизат безразсъдно в размени, за да вкарат тежки попадения. 

Просто мисля, че Гейджи ще вкара нещо голямо и ще нарани Тони, човече. Наистина. Виждахме Тони наранен вече няколко пъти. Просто мисля, че Гейджи ще бъде този, който ще го довърши. Няма да ми е гадно, ако Тони загуби и не видим битка между него и Хабиб. Това са бойните спортове. Поемаш рискове и ще видим какво ще стане. Това е просто битка. Толкова е непредсказуемо.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес