Зареждане

Пимблет: Искам богатство като на Макгрегър, за да храня бедни деца

Пимблет: Искам богатство като на Макгрегър, за да храня бедни деца
Публикувано на: Март 21, 2022 в 02:00 ч
Британската ММА звезда Пади Пимблет продължи да побеждава в клетката на UFC. 27-годишния боец от Ливърпул успя да се справи с Казула Варгас и го събмитна миналия уикенд. Срещата им беше част от галавечерта на UFC в Лондон и в лека категория.

"The Baddy" записа 2-ра поредна победа в UFC с приключване в първия рунд. Пади е в серия от 4 поредни победи с приключване в първия рунд. Той има 18 победи и 3 загуби в кариерата си. Пимблет приключва 14 от срещите си и не е губил с нокаут в ММА.

В интервю за медиите след победата си Пимблет сподели, че иска да е богат като Конър Макгрегър. Ето защо:

"Това беше гангстерско представяне. Казах ви какво ще стане, и точно това се случи. В началото изглеждах зле, но никога не правя скучни битки. Аз не говоря глупости. Победих в първия рунд. Забавното е, че хейтърите ще продължат да си хейтят. В крайна сметка кой спечели ? Аз спечелих в първия рунд. 

Лъвът не се интересува от мнението на овцете. Всеки иска да се бие с мен. Можех аз да съм в главната битка, но не бързам. Очаквайте от мен да превзема шоуто. Това е шоуто на 'Baddy'. В момента не искам да се бия с бойци от топ 15 в категорията. Искам да добавя още победи и да получа нов договор. 

Не искам този дребнав договор. Искам да стана богат като Конър Макгрегър. Ако това се случи, тогава нито едно дете в моя роден град няма да има нужда от хранителна банка. В последните месеци мисля да създам своя благотворителна организация и след тази битка ще го направя."

Пади ли е бъдещата звезда на UFC ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес